Максимата „Той просто не си пада по теб” стана популярна през последните 10 години покрай сериала и последвалите го филми „Сексът и градът”. Защо има такава голяма истерия около това привидно очевидно твърдение? Защото толкова много жени не могат да го разберат и проумеят, че не всеки мъж, с когото излизат, е лудо влюбен в тях.

Дами, преди да започнете да стоите над телефона в очакване на обаждане и да си представяте какво би станало на неосъществената среща, помислете над тези съвети.

20 знака, че сте си омръзнали >>

Ключът към намирането на подходяща половинка е да откриете някой, който истински ви обича и приема малките ви странности. Понякога лудата страст от първите моменти бързо изчезва и хората се разделят. Ето няколко причини, поради които той не си пада вече по вас:

1. Никога не е бил наистина влюбен във вас
Мъжете често искат само да пофлиртуват и да изживеят няколко страстни вечери. Не драматизирайте излишно. Всеки го е правил.

2. Намерил е някоя по-подходяща за него
Това се случва. Например колежка, по която си пада от много време, тъкмо се е разделила с приятеля си. Най-вероятно той ще ви остави и ще концентрира вниманието си върху нея.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта >>

3. Уплашил се е от вашето семейство и приятели

Може да са му дошли в повече контактите с вашите близки и рязко да се отдръпне.

Кой приказен принц е приятелят ти? >>

4. Приятелите му са го убедили да се разделите

Ако не се разбирате с приятелите му, това може доста да повлияе на отношенията ви. Мъжете обичат да се събират заедно, да се забавляват и правят глупости, а когато е с вас, той има по-малко време за приятелите си.

 

5. Дразните го през цялото време
Ако непрекъснато го дразните за разни неща, това няма да се отрази добре на връзката ви. Когато поискате повече от два пъти нещо, това е натякване. Ако често прибягвате до това, той бързо ще избяга при някоя друга.

5 сигнала, че той ви използва >>

6. Той е мърляч, а вие чистница или обратното

Няма как да осъзнаете това, докато не прекарате заедно седмица в хотел. Тогава ще разберете, че между разхвърляното легло, разпилените чорапи, несходството на характерите ви и цялата бъркотия се е загубила и искрата между вас.


Една от причините да бъдете изоставени, е ако мъжът харчи твърде много пари около вас. Цветята и малките подаръчета са едно, но ако искате непрекъснато да ви води на скъпи почивки, да ви купува парфюми и да не плащате за нищо – то най-вероятно с изтъняване на портфейла ще се изнижат и чувствата му към вас.
 

Психология на раздялата, или как да го забравиш >> 

8. Не сте същата жена, в която се е влюбил
Много жени се отпускат, когато си намерят постоянен партньор. Те спират да залагат на секси дрехи, високи токчета и горещи и изненади. Удобството е важно, но никой мъж не иска да излиза с жена приличаща на лелка.