Тройката с двама мъже е сред фантазиите, които много малко жени биха си признали. Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
След като вече видяхме първите 5 еротични бляна, които се въртят в женските главици, време е да разберем и кои са останалите 5:

6. Тройка с двама мъже

Тази фантазия възбужда женското въображение по особен начин. И макар, че този вид тройка все още се счита за табу, за някои представителки на нежния пол няма по-възбуждаща идея за нестандартен секс. С риск да преминем границите на добрия тон, двойното и едновременно запълване от двама мъже звучи почти неустоимо. За съжаление много малко жени в действителност осъществяват точно тази фантазия.

7. Воайорство

Това е един особено привлекателен начин за по-свенливите дами да изживеят собствените си фантазии. Защото по този начин участват в случващото се, но без да са пряко въвлечени в него. Воайорите изначално са тежко заклеймени от обществото, което е странно, защото в действителност всички сме такива. Да вземем за пример простичкия въпрос - има ли някой, който да не гледа порно?

8. Изнасилване

Никоя жена не иска наистина да бъде изнасилена, но тя иска своя мръсен, суров секс, без чувството за вина или да допусне, че е мръсница. Вярвате или не, много жени се възбуждат само от мисълта да бъдат изнасилени. След като преди това са одобрили подобен акт, разбира се…

9. Ексхибиционизъм


Домашните порно видеа и еротичните фотографии са вълнуваща идея не само за мъжете, но и за дамите. За съжаление много от тях не се осмеляват да осъществят палавите актови сесии, защото не са особено доволни от фигурата си. Затова пък друга и по-приемлива алтернатива на ексхибиционизма е сексът на публични места. Забранен е, а идеята, че всеки момент могат да те хванат на „местопрестъплението” е доста възбуждаща.

10. Стриптийз

Ти ще й се наслаждаваш, а тя – на твоето обожание към нея. Накарай я да се отпусне, така че да ти потанцува изкусително, сваляйки дреха след дреха от себе си. Гарантирано и на двамата много би ви допаднало.

И за финал: във фантазиите няма нищо лошо

Хубаво е да си припомняме отвреме-навреме, че подобна проява на въображение е напълно нормална и естествена.

И че не е задължително това, за което мечтаем да определя кои или какви сме, но ни дава възможност да разберем  кое именно кара въображението ни да препуска.