.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена ражда в коридора на Спешното. Фотограф заснема всичко в детайли (18+)

LadyZone.bg | преди 19 седмици
раждане
Снимка: Little Leapling Photography
Предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за хора със слаби сърца, но пък показват "раждането в цялата му красота"

Дори и след 5 раждания, жена се оказва неподготвена за шестото си бебе, което не успява да дочака мама да се настани удобно на магарето. Явно малкият Максуел Александър е бързал да вдиша първата си глътка въздух, защото майка му Джес Хоган ражда на пода в Спешното отделение.

Снимките, които фотограф, нает от семейството, успява да заснеме, са повече от красноречиви и показват „красотата на раждането, дори когато нещата не се случват, както си ги планирал“.

В специално видео, озаглавено „Бебето просто не можа да изчака“, Джес разказва за последното си, шесто раждане, което определя като „най-щурото, но и най-перфектното“. „В никакъв случай не беше това, което планирах, но завърши без никакви интервенции, със здраво бебе и с подкрепата на хората до нас. Беше красиво и винаги ще помня с любов всеки момент от него“, споделя щастливата майка, която има още пет деца, които са момичета.

Съвсем естествено, снимките и видеото от раждането бързо стават изключително популярни в социалните мрежи – харесвани, споделяни и коментирани хиляди пъти.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?