След като загубиха 16-годишния си син в началото на 2009 г., звездната двойка Джон Траволта и Кели Престън решиха да се преборят с огромната си мъка, като отново станат родители. Джет, който страдаше от няколко сериозни заболявания, беше намерен мъртъв в хотел на Бахамските острови, където семейството празнуваше Нова година.

Сега Траволта и Престън очакват раждането на бебето, което съдбата благосклонно определи да бъде с мъжки пол. ”Нямам търпение да се запозная с Бенджамин!”, сподели развълнуваният татко, който вече е избрал име за сина си. Терминът на Кели е 26 ноември 2010 г., но явно малкият Бен също бърза да се срещне с родителите си.

Актьорът в момента е в Австралия, където изпълнява ангажимент , свързан с любимото му хоби – самолети и авиация. Но нищо не може да го спре да се втурне обратно към дома във всеки един момент.

„Когато тръгвах насам, Кели имаше фалшиви контракции, разказа в интервю за Extra 56-годишният Траволта и добави: „Бях много притеснен и готов да остана у дома, но лекарите казаха, че не е нещо страшно и я посъветваха да пие повече вода и течности, което оправи нещата.”

Актьорът с най-чаровната усмивка обаче е сигурен, че съпругата му, която е и негова колежка, всъщност е повлияла на неродения им син. „Мисля, че Кели е поговорила с Бен и го е убедила да изчака татко му да се прибере, преди да излезе на бял свят”. Пътуването от Австралия ще отнеме 22 часа на Траволта, така че ще е добре бебокът наистина да поизчака.

Това ще бъде третото раждане за 46-годишната Престън. Освен покойния Джет, семейството има и дъщеря Ела Блу, която е на 10. Звездното семейство ще празнува Коледните и Новогодишни празници с новия си член в щата Мейн на Източния бряг.