.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 снимки за предизвикателствата на бременността от креативна майка

Евгений Милов | преди 51 седмици
Instagram/@mayavorderstrasse
Снимка: Instagram/@mayavorderstrasse
Мая Вордещрасе разкрива как се чувства и какво мисли една бъдеща майка

Когато Мая Вордерщрасе се уморява да гледа от останалите си в социалните мрежи колко "лесна" и "безупречна" е бременността, майката на две деца решава да представи на всички как се чувства една жена през бременността и какви мисли минават през главата й.

Затова решава да пресъздаде по креативен начин хаоса и трудностите в живота си около бременноста и да го сподели, с надеждата да помогне и на другите бъдещи майки да разберат, че понякога нещата не са толкова "перфектни", колкото изглеждат. 

Мая публикува снимки в Инстаграм, с които разкрива върху черна дъска моментните чувства и мисли през седмиците от бременността - от силното желание за нездравословна храна, през подутите крака, които в един момент дори не вижда, до пикочния мехур, който алармира през половин час…

Креативна майка разкрива предизвикателства през бременността по възможно най-веселия и откровен начин, какъвто рядко ще видите от останалите в социалните мрежи. Вижте едни от любимите ни моменти от следващите кадри по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?