.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да направим себе си по-симпатични

д-р Вергиния Николова | преди 3 години
2110412664.jpg
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Усмихнати, ведри, дружелюбни, достойни, поздравяват, с чувство за хумор, изразяват уважение

От всеки човек се очаква да бъде толерантен към хората, с които контактува. По-успешните в живота, всъщност, са много симпатични хора. Тяхното очарование "отваря врати” в социалното им общуване - лесно се сприятелят, без усилия получават помощ при нужда, винаги са добра в кондиция и рядко боледуват. 

Ето тайните на симпатичните хора:

Усмихнати и ведри

Всеки би предпочел да види усмихнат човек,  вместо недоволен критикар. Добронамерената усмивка кара отсрещния да ти има по-голямо доверие. Ведрият език на общуване оставя желание за дълготрайни взаимоотношения, защото никой не избягва човек, в чиято компания се чувства спокоен.

Изразяват уважение

Проявеното внимание и зачитане на личността винаги прави добро впечатление. Когато виждате, че се интересуват от Вас и внимателно Ви изслушват, естествената реакция е да харесвате този човек. Особено добро впечатление прави, когато чуете, че след първа среща са запомнили името Ви.

Дружелюбни

Първото впечатление при среща с нов човек е визуално, а второто е от ръкуването. По маниера на ръкостискане може да се почувства отношението му към Вас. Обърнете внимание как се ръкуват различните хора и изработете за себе си делово, но дружелюбно ръкуване. 

Достойни

В наши дни всеки има достатъчно проблеми, но достойните хора не се оплакват на всеки срещнат от живота и обстоятелствата в държавата, в работата, в семейството. Показват с темите на разговор, че са успешни. Разбира се, че ще бъдат харесвани - кой не препочита да контактува с по-силните.

Поздравяват

Симпатичните хора не пропускат любезно да поздравяват хората от обкръжението си - колеги, съседи, приятели на децата им. Те са общителни и така още повече вдигат рейтинга на своето очарование и получават същото в замяна.

Имат чувство за хумор

Забавляват се и се радват на всеки един миг от живота си. Не са прекалено сериозни. Щедро раздават доброто си настроение на хората и се смеят от сърце.  

Не се отказвате да изградите себе си в насока да станете по-симпатични. Бъдете постоянни в намеренията си и успехът ще бъде гарантиран, а благосъстоянието Ви постоянно ще нараства. Все пак, това е примерът на успелите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?