.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Запознайте се с новите технологични чудеса на Google

Евгений Милов | преди 2 години
Google
Видео обзор на най-вълнуващите премиери от I/O 2017

Google представи редица вълнуващи услуги и продукти по време на годишната технологична конференция, за които публиката чува и вижда за първи път. 

Технологичният гигант представи обновена версия на мобилната операционна система Android, Google Home, Pixel, Google Wifi, Google Chromecast и новата система за виртуална реалност WorldSense.

Но абсолютен феномен беше представянето на Google Lens – ново мобилно приложение, способно да разпознава и идентифицира обекти през камерата на смартфона, така че щом насочите към даден продукт, да ви каже всичко за него.

Google Assistant вече е официален конкурент на гласовия помощник Siri на Apple, като вече е наличен за iPhone и позволява управление на функционалности като Spotify и iMessage само с гласови команди. Вижте обзор на най-вълнуващите премиери от I/O 2017 в следващите видеа:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?