.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 снимки от Деня без панталони в метрото

Евгений Милов | преди 1 година
Ден без панталони в метрото
Снимка: Instagram
Стоплиха ни в студения ден

Да, те го направиха за поредна година. Ежегодното събитие "No Pants Subway Ride" премина по света, като още веднъж метростанции се изпълниха с полуголи пътници, показващи своето най-стилно и забавно бельо.

Движението се заражда през 2002-а в Ню Йорк от комедийния колектив "Improv Everywhere", като първоначално включва едва седем участници. През годините обаче идеята намира множество привърженици по цял свят, превръщайки се международен празник на пътуването без срам в обществения транспорт.

Идеята зад Деня без панталони в метрото е семпла - напълно непознати пътници обличат слагат палта, шапки, шалове и ръкавици, но не и панталони през студения зимен ден. Така участниците влизат в метростанцията и пътуват няколко спирки по бельо без панталони за учудване на останалите пасажери в мотрисата.

Тази година Денят без панталони в метрото премина на 7 януари, а по-долу можете да разгледате любимите ни снимки в Инстаграм. Успяхте ли да видите подобни гледки тази неделя в софийското метро? Ще се радваме да ги споделите с нас!

 

虎妈无犬女 Like mother like daughter #NoPantsSubwayRide #NYC

A post shared by Mike Hong (@mikeqhong) on

 

#nopantssubwayride @Evablue

A post shared by Toolia UP (@tooliaup) on

 

@mtanyctransit @nopantssubway2018 #nopantssubwayride #nyc

A post shared by Bartek Hills (@bartekkrasuski) on

 

Melinda sua linda @williamvolcov. #nopantssubwayride #subwaycreatures

A post shared by William Volcov (@williamvolcov) on

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?