.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ето как изглежда днес тийнейджърката Юлия от "Тату"

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Julia Volkova
Снимка: Instagram/Julia Volkova
Беше същинска Лолита преди пластичните операции

Наскоро ви разказахме за вече порасналата рижа тийнейджърка Лена Катина от "Тату", а днес обръщаме поглед към Юлия Волкова, чиято музикална кариера също пое по свой път след разпадането на скандалното руско дуо през 2011 г. 

Въпреки всички клюки, че са лесбийки, двете певици официално заявяват в интервю през 2003 г., че са поддържали хомосексуалния имидж за маркетинговите цели на групата по желание на продуцентите. 

През годините Юлия Волкова дава интервюта, че се определя като бисексуална, но впоследствие става майка на две деца - Виктория през 2004 г. и Самир през 2005 г.

През 2016 г. Волкова прави изявление, в което за първи път открито говори за тежкото заболяване, от което е страдала: "През 2012 г. бях диагностицирана в онкологията с рак на щитовидната жлеза. По време на операцията за отстраняване на тумора гласът ми беше засегнат. Най-критичният момент в живота ми", споделя Юлия Волкова пред NTV.

Пред руското издание на "HELLO" певицата заявява, че разделя живота си на две половини - преди и след операцията, като пред списанието Юлия пресъздава подробностите около драматичната история, която остава зад кулисите за феновете й.

По време на сложната операция за премахване на туморното образувание, Юлия почти е губи гласа си, след като ларингеалният нерв е повреден на операционната маса.

Следват две безуспешни операции в Германия за възстановяване на гласа и трета хирургична интеревенция в Сеул през 2014 г., която подобрява ситуацията. 

След това певицата се подлага на редица пластични операции, свързани с корекции на носа, скулите, устните и ботокс в челото. Юлия Волкова до такава степен се променя визуално, че ще ви бъде трудно да разпознаете онази чернокоса Лолита от "Тату" в следващите снимки от Инстаграм профила на певицата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?