Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева отпаднаха снощи в полуфинала на "Dancing Stars".

Днес те споделиха емоциите си от тримесечното приключение в „Преди обед“.

„В последните секунди, преди да чуем резултатите от гласуването, усещах една наслада, че си изтанцувахме танца по супер готин начин. Дори ме научи на това – когато танцувам, да танцувам за себе си. Да знам, че този миг няма да се повтори“ – призна Валери, който работи като каскадьор в киното.

Снимка: bTV Media Group

„Снощи, след като се прибрах, усетих тъга. Все едно някаква част от мен липсваше. Дори ще ми липсва, също и целият процес: къде ще репетираме, как ще го изтанцуваме… Ще ми липсва тази паника и после удовлетворението, че се е получило“ – сподели Валери.

Дорина добави, че наистина репетициите са били дълги и са прекарвали повече време заедно, отколкото със семействата и децата.

Валери призна, че "Dancing Stars" се е оказало доста по-различно преживяване от очакваното.

Снимка: bTV Media Group

„Мислех, че ще репетираме само 2-3 пъти по 2-3 часа на седмица и ще имам време за нормален живот“ – разказа с усмивка каскадьорът.

„Валерката не страда от излишно самочувствие. Хората го видяха това, то е много симпатично, но пък аз трябваше да го ръчкам и постоянно да казвам „Ти наистина танцуваш и си талантлив“ – сподели Дорина.

Валери, който не се е виждал с приятелката си Мария Бакалова от средата на март, призна, че снощи са успели да се чуят за кратко, тъй като тя е била на снимки.

Снимка: bTV Media Group

„Цял живот ще танцувам“ – така Валери обяви плановете си след "Dancing Stars", а Дорина допълни „Няма да му позволя да спре“.

Двамата нямат фаворити сред четирите двойки, достигнали до финала, и ще стискат палци на всички.