Хилари Дъф стана майка за четвърти път. Актрисата и певица е родила дъщеричка на 3 май, съобщи самата тя за щастливата новина. Малката е получила името Таунс Бедоу Бейр, а раждането се е осъществило в домашни условия. Щастливата майка сподели въздействащи кадри от нашумелите сред звездите напоследък водни раждания.

„Мечтаех да те държа в прегръдките си от месеци, а последните 5 дни, в които те опознах, гледах те и те миришех, бяха чиста магия. Всички те обичаме, сякаш си била тук през цялото време, красавице“, бяха първите думи на 36-годишната американка, които тя сподели със своите фенове.

Това е четвърто дете за Хилари и трето общо със съпруга й Матю Кома. Двамата отглеждат заедно дъщерите си Мей Джеймс на 2 години и половина и Банкс Вайълет на 5, а 11-годишният Лука Круз е от бившия й съпруг Майк Комри.

Дъф обяви в Инстаграм, че очаква третото си дете от Кома през декември 2023 г., в коледната картичка на семейството си, на която имаше снимка, на която тя е прегърнала корема си.

36-годишната певица и актриса е споделяла в интервю през 2021 г., че обича хаоса, който настъпва при отглеждането на три деца.

"Обичам, когато всички са пълни с енергия и в къщата е оживено. Никога не знаеш какво ще ти донесе денят или какво ще ти каже детето", каза тя пред сп. „Пийпъл“.

Снимка: GlassesUSA.com