Дългогодишната приятелка на Джони Деп – френската актриса и певица Ванеса Паради, забранила на своя възлюбен да се снима в еротична сцена под душа с Анджелина Джоли в новия филм с участието на двете звезди, разкри британското издание "Дейли телеграф".

Снимките на “Туристът” бяха проведени в романтична Венеция а лентата събуди вълна от коментари още преди да бъде завършена заради партньорството на двамата секс символа.

Сценарият на филма разказва историята на американски турист (Деп), съблазнен от агент на Интерпол (Джоли),  които се влюбват и неминуемо си разменят целувки.

Била е планирана и еротична сцена между двамата актьори под душа, но именно поради настояването на Паради тя е била изрязана от лентата.

37-годишната френска певица била шокирана от сцената и настоявала да бъде премахната от сценария. Накрая Деп се съгласил и след разговори с продуцентите моментът под душа няма да види бял свят.

Лошата репутация на Анджелина Джоли е подтикнала Ванеса Паради към подобно решение.

47-годишният Джони Деп е имал известни колебания, но в крайна сметка е решил да угоди на Паради, тъй като тя е негова дългогодишна приятелка, от която има 2 деца и това е по-важно от всичко друго. Ванеса и Джони са заедно вече цели 12 години и френската красавица явно наистина се е притеснява да не изгуби мъжа на живота си.

Според източници, 35-годишната Джоли не се е обидила от реакцията на Ванеса, а само е посъветвала Джони да обмисли добре ситуацията, преди да вземе окончателно решение.

Анджелина вече има репутация на жена, която се заглежда по чужди мъже, след като преди няколко години открадна Брат Пит под носа на Дженифър Анистън.

Горещата лента ще направи премиера у нас веднага след Нова година - на 7 януари, 2011 г.