На 3.10.2016 г, в 16:42 часа, фолк певицата Емилия стана майка на момиченце. Малката тежи 3,420 кг и ще носи името Мира. Емилия сподели емоциите от случилото се на официалната си Facebook страница.

“Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие - да си имаме и дъщеричка на име Мира. Само едно благодаря не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие! С голямо нетърпение те дочакахме и много те ОБИЧАМЕ, Слънчице!!!”

Блейк Лавли също се сдоби с второ дете съвсем скоро. На 30 септември актрисата роди в болница в Манхатън. Лавли показа изключително добро състояние на духа и тялото, като само 2 дни след раждането отиде на сватбата на своята най-добра приятелка и асистентка Джесика Снайдър.

 

Още звездни бебета...

Невена Цонева и барабанистът на Ку-ку бенд се сдобиха с първата си рожда. Синът им Александър проплака на 29 септември.

Дъщерята на Христо Стоичков, която постоянно споделяше снимки от своята бременност в профила си в Instagram, кръсти новородената си дъщеря (28.09) на майка си Мариана – Миа!

Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те Миа!