.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Животът ми като таен агент"

LadyZone.bg | преди 3 години
Животът ми като таен детектив
"Дайте тази книга на хлапетата, които мислят, че не обичат да четат. Може да промени мнението им."

За книгата
Дерек мечтае да мята водни бомбички и да кара скейтборд с най-добрия си приятел. За нещастие, родителите му имат други планове. Учителката (без особени трудности) е убедила майка му, че той трябва да чете. При това "истински книги", а не комикси.
Ако бях таен агент и животът ми бе детективски роман, щях да имам свои собствени  приключения, вместо да чета за приключенията на някой друг – казва Дерек и… се оказва прав.

Обявена за детска книга на годината от престижната образователна институция Bank Street и преведена на 13 езика, първата част от поредицата "Историите на Дерек" е книга, в която всяко хлапе ще открие по нещо за себе си, ще се посмее от сърце, а може и за миг да се натъжи, защото в истинските истории наистина има от всичко по малко. А тази е истинска.

Плод на фантазията на Дерек, освен щурите игри, са само страхотните илюстрации към непознатите думички в книгата, които съвсем буквално са нарисувани от тийнейджър – синът на авторката Джейк. Ще ги откриете и в предстоящите две книги от поредицата, които носят красноречивите заглавия "Животът ми като екшън герой" и "Животът ми като автор на комикси".

Животът ми като таен агент

За автора и отзивите >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?