Представяме ви една премиера на "Модерен театър", която ще се състои на 12 май (четвъртък) от 19:00 часа. "Живот в три версии" е под режисурата на Ивайло Христов. В нея участват младите български актьори, известни на широката публика от телевизионния и кино екран - Радина Кърджилова („Тилт”, „Стъклен дом”) и Ивайло Драгиев („Тилт”), както и по-опитните им колеги Кристина Янева и Георги Вачев.

„Живот в три версии” е една мрачна комедия на нравите, написана от най-популярната и интересна френска съвременна авторка – Ясмина Реза.

Пиесата е дръзка, насмешлива, горчива, секси и умна и си играе с вариантите, по които може да се случи една приятелска вечеря. Трите версии на една привидно банална ситуация, в която всички изпадаме ежедневно. Две двойки на вечеря, шеф и подчинен, съперничество, неловкост, ревност, раздразнение, много вино и смешни ситуации, в които модерният градски човек непрестанно попада.
В тази постановка ще видим, че никой не е само отстъпчив, само нервен, само влюбен, само стеснителен или пък само пиян. Във всеки от нас дремят поне по трима души, които могат да реагират поне по три начина във всяка ситуация. .

Какво би станало, ако една и съща ситуация се преиграе няколко пъти, ако имахме право на втори и трети шанс, ако поставените обстоятелства не бяха същите?

Гледайте в "Модерен театър" от 12 май.