Всяка жена трябва да умее да се променя с финес – да бъде различна, смела и да експериментира с външния си вид. След като Радина Кърджилова с непоколебим размах премина в отбора на блондинките преди време, в края на 2023 година актрисата реши да заложи на нова по-къса прическа тип боб.

Бобът все още е сред желаните фризури и големи трендове за тази година, но по-важното е, че на Радина й отива. 

Снимка: instagram.com/radinakardjilova

37-годишната майка на 2 деца и половинка на актьора Деян Донков вече повече от месец гордо показва новата си прическа и ни доказва, че късото е новото секси. Харесахме няколко различни варианта как Радина носи новата си къса коса и всеки от тях е впечатляващ по свой начин.

С повече обем в корена и отметната назад – това е визия, която е подходяща, както за ежедневието, така и за по-официален повод. В съчетание с русо, както е при актрисата, косата изглежда още по-обемна и въздушна.

Небрежна, разрошена и с мокър ефект – това е вариант, който лесно може да постигнете сами у дома.

Нужни са ви стилизиращ продукт, гребен и въображение.

Прилежно загладената къса коса също е чудесна идея за официален повод. Имайте предвид, че не на всеки визията би отивала.

А ето така Радина носи косата си, когато не е ангажирана с фотосесии и театър:

Снимка: Instagram

Наскоро един случай от конкурс за красота постави под въпрос дали жените с къси коси са красиви. Това се случи, след като новата "Мис Франция" трябваше да защитава външния си вид,отговаряйки на критиките, че не се вписва в типичните представи за красота.

 

Вие как мислите? Красиви ли са жените с къси коси? Отговорете в нашата анкета дали харесвате новата визия на актрисата?

 

 

Харесва ли ви новата къса прическа на Радина Кърджилова?