.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Отвлечена жена става майка на чуждо дете

LadyZone.bg | преди 1 година
Жената на посланика
Снимка: Ciela
Откъс от „Жената на посланика” от Дженифър Стайл

Предлагаме ви откъс от „Жената на посланика” – роман от американската журналистка и писателка Дженифър Стайл, по който бе заснет сериал с Ан Хатауей в главната роля.

Реалността и фикцията в тази книга са в хармонично съжителство. Животът на Дженифър Стайл служи за основа за преживяванията на Миранда – омъжената за британския посланик в измислената държава Мазрук художничка. Миранда харесва Изтока и е отдадена на любовта към съпруга си и чудесната им дъщеричка. Животът им изглежда безоблачен до момента, в който местни терористи отвличат младата жена. Откъсната от любимите си хора, в ужасяващия плен на непознати, Миранда все пак успява да намери мъничка утеха – на грижите ѝ е поверено отвлечено момченце, към което тя се привързва силно. Какво стои зад покушението на художничката и на детето? Ще успее ли чужденката да съхрани брака си въпреки тайните от миналото, които са на път да го съсипят? „Жената на посланика” завладява с динамика и напрежение и в същото време покорява със силата на майчината любов, бликаща от всяка страница.

Дженифър Стайл познава добре Средния Изток. Първата ѝ книга е мемоар за работата ѝ като журналист в The Yemen Observer. След няколко години в Йемен се премества със съпруга си дипломат и дъщеря им в Боливия. Също като героинята си е била отвлечена от терористи, но за щастие се спасява невредима. Богатият личен и професионален живот на Стайл дава силен тласък на писателската ѝ кариера, а читателите виждат с болезнена яснота паралелите между несъществуващата държава Мазрук и азиатските им прототипи. Книга, която изненадва и завладява!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?