.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Копринената буба" - предизвикателствата пред детектив Корморан Страйк продължават на български!

LadyZone.bg | преди 3 години
копринената буба, корица
Новият роман на Дж. К. Роулинг с псевдоним Робърт Галбрейт излиза у нас на 27 октомври

Само четири месеца след премиерата във Великобритания (19 юни 2014г.), вторият роман за протагониста Корморан Страйк – "Копринената буба", излиза на български език. Книгата излиза на 27 октомври с автор Робърт Галбрейт - псевдоним на световноизвестната авторка на романите за Хари Потър - Дж. К. Роулинг.

копринената буба, корица"Копринената буба" запознава читателя с обстоятелствата около мистериозното изчезване на Оуен Куайн - известен писател, току-що завършил нов ръкопис. 

Когато писателят изчезва, съпругата му се обръща за помощ към частния детектив Корморан Страйк. В началото тя решава, че мъжът й се е уединил някъде за известно време – нещо, което се е случвало и друг път, и умолява Страйк да го открие и върне у дома.

В процеса на разследване на повърхността изплуват не една и две възможни причини за изчезването на Куайн, макар жена му да не ги осъзнава. Писателят току-що е завършил ръкопис, който прелива от отблъскващи портрети на негови познати. Оказва се, че евентуалното му публикуване би могло да съсипе живота на мнозина и че не са малко хората, способни да се „разплатят“ за това. После намират Куайн брутално убит при странни обстоятелства и това поставя началото на яростна надпревара с времето с цел издирване на безмилостния престъпник и разкриване на мотивите за деянието.

Неустоимо криминале с обрати на всяка страница, "Копринената буба" е втората поред книга от възторжено посрещнатата криминална поредица на Робърт Галбрейт с главни действащи лица детектив Страйк и неговата находчива асистентка Робин. Първият роман от поредицата - "Зовът на кукувицата", излезе у нас през февруари 2014г.

Прочетете откъс от романа>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?