.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4-часова безплатна музика за йога и медитация от Моби

Евгений Милов | преди 2 години
Моби
Снимка: Moby - Music From Porcelain
Музикантът подарява композициите, за да помогне на хората да постигнат вътрешно спокойствие

Певец, композитор, текстописец, диджей, фотограф, веган и защитник за правата на животните, Моби не спира да насочва общественото внимание върху пагубни последствия, които съвременния свят към нанася върху планетата.

За да помогне на човечеството да постигне спокойствие на духа, американският музикант сподели безплатно на уебсайта си 4-часов сет с музика за медитация.

"През последните години създадох наистина спокойна музика, която човек може да слуша, докато практикува йога и медитация или ако се чувства тревожно", споделя Моби.

Музиката е релаксираща, без бийтове и вокали – просто съзвучие от хармонични композиции. Можете да я слушате и свалите безплатно в популярни аудио платформи като Apple Мusic, YouTube, Soundcloud или Spotify:

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?