.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да решим всичките си проблеми с техниката вакуум

| преди 3 години
вакуум
Снимка: iStock
Стигат ли ви парите?

Когато имаме проблеми и тревоги, съзнанието ни работи хаотично. Прескачаме от проблем на проблем, тревожим се за едното, после за другото... Когато не разглеждаме и не анализираме самият проблем докрай, няма как да намерим и неговото решение.

С техниката вакуум можем да разберем същността, да усетим есенцията, да отсеем най-важното от неприятностите и така да ги решим по-лесно.

Проблем: не ви достигат парите

Анализ:

какви са източниците ви на доходи;
с каква регулярност са;
кои са най-големите ви разходи;
кои са по-малките разходи;
кои са непредвидените разходи;

Вакуум: отговорете на всяко едно от посочените условия. Опитайте се да намерите контра вариантите. Ако източникът ви на доход е месечната заплата, значи имате нужда и от други – наеми, продажба, частни уроци, работа на граждански договр или хонорар, услуги срещу продукти в натура и т.н.

Вместо да сечете цялото голямо дърво клон по клон, насочете се към малкото коренище.

Това трябва да направите с всеки проблем, с всяко негово разчленение. Обърнете внимание на детайлите. Колкото повече подробности имате, толкова по-силен вакуум върху проблемите ще упражнявате. В един момент ще стигнете до есенцията на нещата, до корена на проблема. А знаейки къде е коренът – по-лесно ще го извадите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?