Ще празнувате рожден ден, сватба или просто ще правите парти... Имате любим цвят и искате всичко на събирането да бъде в тон. Да, обаче ще ви излезе доста скъпичко, ако трябва да смените всички неща, с които разполагате с нови в избрания нюанс. Тогава?

Тогава просто може да "преоблечете" някои от тях - с балони

Малките вазички, поставени на масите за гости, или просто на стратегически места в дома, привличат погледа и дават свежест на пространството. Свежите стръкове цветя в тях ще направят атмосферата по-романтична, а и всичко винаги е по-красиво с малко цвят и аромат от градината. Ето как да преоблечете обикновени стъклени чашки, така че да паснат в цветово отношение на вашето парти.

 

Нужни са ви:
цветни балони
стъклени чаши
ножица

Балоните трябва да са достатъчно големи, за да може да напъхате чашата в тях. Но не прекалено, за да може латексът точно да залепне по стените им.


Преди да го направите отрежете 1 см от горната част на балона - мястото, от което се надува. След това внимателно пъхнете чашата в балона с избрания цвят.


Оформете, така че дупката да се пада в средата или малко по-встрани - за по-артистично. Горната част може да стърчи или да я напъхате навътре.


След това просто напълнете чашката с вода и поставете стръкове цветя. Може да използвате и за друг вид декорация - със сухи цветя, пера, треви, билки и др.