.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Веждите "рибя опашка" са поредният откачен тренд

Евгений Милов | преди 24 седмици
Риана
Снимка: Instagram/skyzeditz
ДА или НЕ?

Точно, когато сте решили, че 2018-а ще мине без откачени трендове за веждите в Инстаграм, светкавично изгрява нещо, което всъщност не изглежда толкова безумно, колкото повечето тенденции за разкрасяване в социалната мрежа.

Днес ви представяме последния хит - веждите "рибя опашка", наречени заради естествената прилика с опашката на риба, която наподобяват.

Доста по-добре от коледни дръвчета, змии, паунови пера и прочее, нали? Просто включва разделяне и оформяне на краищата на веждите в противоположна посока и... готово. Вижте колко добре изглежда Риана.

Без съмнение, за превръщането в тренд на Веждите рибя опашка отговорност имат редица инфлуенсъри в Инстаграм - като Huda Kattan, която преди това популяризира веждите McDonald's и Nike.

Трябва да отбележим, че самите вежди са били ретуширани с фотошоп от Инстаграм потребител SkyzEditz. Ако Риана вземе наистина да се вдъхнови от близначката си с вежди рибя опашка, това може действително да даде голям тласък на тренда за вежди.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?