.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кога жените се чувстват най-уверени в бански костюм

Евгений Милов | преди 43 седмици
жена в в бански костюм
Снимка: iStock
Жокер: не е между 20 и 30-годишна възраст

На каква възраст жените са най-уверени в телата си? Грешите, ако си мислете, че жените се чувстват най-привлекателни между 20 и 30 г. Въпреки че тогава са позагубили перфектната си фигура и кожа, дамите на 65-годишна възраст са най-уверени в телата си.

Резултатите са от изследване на модната компанията M&Co сред 3000 участнички във Великобритания, които трябвало да отговорят как се чувстват в бански костюми в зависимост от възрастта.

Обобщено, жените средно оценявали самочувствие в бански костюм с 5 по десетобалната скала, но изненадващо дамите между 65 и 74 г. оценявали телата си на плажа с 6. 

жена в в бански костюм
Снимка: iStock

Очевидно по-възрастните жени се чувстват по-добре в тялото си - дамите нямали притеснения или очаквания за "перфектното бикини тяло" на модел, защото според възрастните дами "има много по-важни неща в живота". Докато при по-младите момичетата между 20 и 30 години изискванията за "идеалното плажно тяло" били високи, но рядко се покривали.

Около 2/3 от американците над 65-годишна възраст се чувстват уверени във външния си вид - за разлика от по-младите възрастови групи, сочи проучване на Gallup от 2014 г. Дами, най-хубавите години предстоят!

Пълните резултати от проучването можете да видите в сайта на M&Co.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?