Американската актриса Дженифър Анистън разкри тайната на стройната си фигура в интервю пред „Пийпъл“.

55-годишната звезда от сериала „Приятели“ каза, че ежедневната й диета включва храни с високо съдържание на протеини, зеленчуци, салати и супи.

В същото време Анистън отбеляза, че през уикендите не се отказва от нищо, дори джънк фууд и си похапва всичко. „Мексиканската храна е любимата ми. Или чийзбургер, пица, паста – всички тези неща“, призна Анистън.

Що се отнася до тренировките, актрисата предпочита да ходи на фитнес сутрин.

„След дълъг ден последното нещо, което искам да правя, е да спортувам. Възхищавам се на тези, които наистина могат да се приберат след работа, да се преоблекат и да отидат на фитнес“, обясни актрисата.

Снимка: Getty Images

Редом с правилното хранене, Анистън сподели, че грижата за психичното й състояние е от решаващо значение за цялостното й здраве. Един от начините, по които тя се грижи за него, е като ограничава времето си пред екраните на различните електронни устройства, а също и като филтрира съдържанието, което използва.

„Важно е да изключите джаджите... Оставете телефона си и излезте навън. Заобиколете се с приятели и се свържете с хората“, заявява Анистън.

Снимка: Getty Images

Междувременно Анистън се поразголи за френското списание Elle, като от изданието споделиха горещи кадри в Инстаграм. На фотосесията тя е снимана в профил отляво на нея в тясна черна рокля от модния бранд Aisling Camps.

Звездната актриса е без бельо - това личи от роклята, която е без гръб и силно изрязана отстрани час до под ханша, а разголените й гърди са прикрити с дългите й спуснати коси.

През април онлайн потребителите заподозряха Дженифър Анистън, че си прави пластична операция на лицето. Тогава актрисата участва в снимки за „Пийпъл“, където позира в розова тясна рокля и отворени обувки.