.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво очаква всички зодии през юли

| преди 32 седмици
хороскоп
Снимка: Istock.com

Пълен месечен хороскоп за всички зодии през юли месец. Еvедневните си хороскопи четете на zodia.bg.

ОВЕН 

Работа: Бъдете дейни и не се страхувайте от неочакваностите. Осъществете не само планираните делови пътувания зад граница, но и непланираните, особено ако имате намерение да развивате бизнес с ваши чуждестранни партньори. Съобразете се със започващото на 27 юли ретроградно движение на Меркурий.

Здраве: Здравето ви зависи от неумението да владеете гнева си и и може да ви създаде проблеми, които да ви принудят да си вземете продължителна почивка, особено ако усетите проява на мигрена или проблеми със зрението на 5-7 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През юли не прекалявайте с отсъствието от дома си и не ставайте причина за съмнения в изневяра. Когато осъзнаете грешката си, може да е късно за реакция и да съсипете брака си. 

ТЕЛЕЦ 

Работа: Нямате забрана да пътувате зад граница, но ви съветвам да не планирате командировки в чужбина  свързани с много разходи, без покритие по отношение на плановете ви и водещи до финансови загуби. Преговорите за делово сътрудничество или за разширяване на бизнеса проведете заради ретроградното движение на Меркурий, започващо на 26 юли.

Здраве: Ако сте си взели отпуск или планирате пътувания през почивните дни на този месец, не забравяйте, че сте податливи на простуди, дори и край морето или в планината особено в дните 7-9 юли, когато Луната е във вашия знак..

Любов: Пазете се от интриги и ударите на роднини, които държат на всяка цена да управляват живота ви, ако трябва и като разрушат брака ви. Ако сте изпатили прекратете отношенията си с тези хора, колкото и близки да са ви по родова линии. 

БЛИЗНАЦИ 

Работа: От вас зависи да поднесете интересно новите си идеи и предложения за промени и да получите подкрепа за тяхното осъществяване. Ако имате намерение да смените работата си, може да направите крачката през до 26 юли, заради започващото ретроградно движение на Меркурий. Не пропускайте да получите нови знания.

Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си стабилно, като не пропускате почивката и разходки сред природата. Пазете се от алергични реакции ако страдате от хронична алергия и не стойте в замърсени помещения 9-11 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни не бъдете безотговорни през юли, не се изкушавайте да изневерявате, ако искате да съхраните брака си и хармоничните отношения в дома си. Не бива да се опитвате да подчинявате половинката си, вместо да осъзнаете своите грешки.

РАК 

Работа: Не разчитайте на чудеса и на обещания за лесна печалба, не рискувайте с несигурни проекти и инвестиции, само защото ви омайват, за да не претърпите загуби. Забравете за кредити и заеми, а щедростта ви да е умерена и само когато е наистина необходима. Не ви съветвам да мислите за смяна работното си място, но не отказвайте допълнителна работа, особено доходоносна. Не забравяйте, че от 26 юли Меркурий започва своето поредно ретроградно движение.

Здраве: От вас зависи да съхраните отличната си форма и доброто си здраве през месеца, в чиято първа половина властва вашия знак. Бъдете внимателни с храната и не купувайте продукти, без да гледате срока им на годност, защото сте податливи на проблеми със стомаха особено в дните 11-13 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните рискуват да получат документи за развод заради вечните разправии, непрекъснатото недоволство и мърморене. И на най-търпеливата половинка това отношение ще досади и ще разруши семейството, дори и ако съществува хармония. 

ЛЪВ 

Работа: Разбирам желанието ви да блеснете пред околните и да покажете мускули, но не бива да рискувате заради ината си и да вложите на всяка цена парите си, защото ще навредите и на вашите колеги, а ако имате свой бизнес - на фирмата си. Бъдете умерено щедри и не планирайте за този месец скъпи делови вечери, както и задгранични пътувания. Меркурий е ретрограден от 26 юли, не рискувайте!

Здраве: Здравето ви е нестабилно, отпаднали сте, но не се вживявайте, защото причината може да е напрежение или простуда. Ако сте неразположени повече от седмица, отидете на лекар, за да не си внушите проблем, които ви депресира допълнително. Бъдете внимателни в дните 13-15 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През юли с промяна в отношението към семейството ви може да съхраните брака си. Пътувайте с близките си, отидете на почивка, отдайте се на чувствата си. Не бройте постоянно стотинките, ако сте финансово стабилни и не обвинявайте близките си, че прахосват вашите пари.  

ДЕВА 

Работа: Забравете начинанията. Оставете се на рутината и завършете изостаналите задачи. Дори и изкушени запомнете, че участието ви в нови проекти или съдружия, ако ви ги предлагат през този месец, не само ще ви донесе загуби, а и защото неразумните ви действия подвластни на чувствата ще оставят следи за идните месеци. Не бива да съсипвате авторитета си, граден с години. Меркурий е ретрограден от 26 юли.

Здраве: Разочарованията от хора, които са ви наранили ви разболяват. Страда душата ви, защото сте се раздали, за да им помогнете. За да не навредите на здравето си се отдавайте по-често на развлечения. Бъдете предпазливи в периода 15-17 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да изневерявате нито да флиртувате, ако сте щастливи в брака. Също така не бива да проявявате ревността си, за избухвате агресивно, ако причината са дочути клюки от съседи, които не са доказателство за изневяра. 

ВЕЗНИ 

Работа: Не спорете без причина, инатливо и прибързано, без да сте сигурни в правотата си, за да не си спечелите неприятели. Колкото по-малко се опитвате да сте полезни като поемете работата на ваш колега, толкова по-добре. Не правете непоискано добро. Меркурий е ретрограден от 26 юли.

Здраве: През юли се предпазвайте от проблеми с бъбреците и пикочния мехур, ако забравяте да приемате течности или ако прекалите с тях, особено в периода 17-20 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните могат да поставят ново начало в отношенията си и да направят крачката към изясняване на проблемите в семейството, които са причина за мълчание и неизказани упреци. Не споделяйте нищо за брака си с роднини, които са склонни да вредят. Отидете на почивка и разпалете угасналите чувства. 

СКОРПИОН 

Работа: Ще подкрепят идеите ви, но докато чакате да ви зарадват с решение имате възможност да обмислите задълбочено плановете си и да прецените финансовите си възможности, за да нямате притеснения, ако инвестирате в нови проекти. От вас зависи да не се подвеждате от съвети, които противоречат на вашите планове. От 26 юли Меркурий е в своето ретроградно движение.

Здраве: Ако не ви харесва вашето обкръжение или пък отношенията във вашето семейство, няма да се чувствате добре здравословно, ще сте отпаднали или пък с настинка, която ще ви споходи неочаквано. Оплакванията ви може да са обострени в периода 20-22 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Всички около вас се радват на присъствието ви, на доброто настроение, което внасяте, като не допускате проблеми в брака си и ги отстранявате бързо. Семейните са щастливи в брака, а тези, които живеят на семейни начала е време да помислят за узаконяване на брака. 

СТРЕЛЕЦ 

Работа: Не бягайте от запознанства с професионалисти, които проявяват интерес към вашия бизнес, ако имате желание да подпишете дори и договори със задгранични партньори. Внимавайте кого допускате до плановете си, за да не се окажете попаднали в мрежата на хитреци конкуренти, които целят да осъществят преди вас идеите ви.

Здраве: Ако се оплаквате от главоболие и липса на апетит, от стягане в коремната област и проблеми с черния дроб, причината е в нестабилната ви психика и нежелание да си поставите само една цел, особено в периода 22-24 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Склонни сте да бягате от отговорностите в семейството и да си търсите компания извън дома. Стремите се към запознанства, без да осъзнавате, че сред новите ви познати може да има хора, целящи да ви разведат. Близките ви може да си намерят разтуха и душеприказчик извън дома. 

КОЗИРОГ 

Работа: От вас зависи да създадете добри отношения дори и там, където сте ги съсипали и да възобновите работа с ваши стари, верни партньори, които имат съпътстващ на вашия бизнес. Не пропускайте възможността да договорите съдружие, но не след 26 юли, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение, което ще ви навреди.

Здраве: Не си внушавайте болести, само защото се чудите как да събудите съчувствието на околните. Ако сте неразположени положителните емоции са най-доброто лекарство за вас. Не прекалявайте с алкохола и се предпазвайте от алергии в дните 24-27 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да изгладят всички недоразумения с близките си при условие, че няма да допускат странична намеса, в отношенията си, дори и от страна на родители и роднини, които могат да създадат нови проблеми.   

ВОДОЛЕЙ 

Работа: Освободете пътя си от хората, които са ви предали и не се притеснявайте от техните коментари. Не бива да се опитвате да надскочите възможностите си и да финансирате скъпи проекти, без да сте убедени в бързата възвращаемост на вложените средства. Не се доверявайте само на документи, които може да са с невярно съдържания, особено след 26 юли, когато Меркурий е в ретроградното си движение.

Здраве: Грижете се за здравето си, пазете се от травми, от преумора и не се опитвайте да се натоварвате с физическа работа, ако сте загубили навика да спортувате, за да не създадете проблем и да не го превърнете хроничен, особено в периода 27-29 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки хармонията в брака ви бъдете внимателни, отговорни и не предизвиквайте ревност, за да не страдате самотни и изоставени, без да имате възможност да възстановите отношенията си, заради флирт, който е станал достояние на половинката ви. 

РИБИ 

Работа: Ако не сте били достатъчно отговорни през юни, сега ще си понесете отговорност за рискованите действия и допуснатите грешки. Не се опитвайте да поставяте ново начало, за да не задълбочите проблемите, особено свързаните с планирани инвестиции. Отдайте се на рутината и натрупания опит, които ви носят полза и ви предпазват от грешки при нови начинания. Меркурий е ретрограден от 26 юли.

Здраве: През цели месец работата ви трябва да редувате с почивка, въпреки че не сте склонни да губите време в грижи за себе си. Здравето ви е стабилно, ако сте внимателни в периода 2-5 и 29-31 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейството ви не издържа на залитанията ви в крайности и на желанието ви да флиртувате. Не си струва да нарушавате стабилното семейно щастие заради временно увлечение, което може да ви струва не само развод, а и празна банкова сметка.

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?