.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да познаеш своя кармичен партньор?

| преди 1 година
карма
Снимка: iStock
Когато мислите за него, може физически да ви боли дори, но душата ви ще се радва

Кармата е общото название на начина, волята, създаването на собствения живот и бъдеще. В превод от санскрит कर्म означава действие, причина-следствие, съдба. Законът за кармата е обхваща всички наши действия, думи, помисли и чувства. Българската поговорка, която най-добре илюстрира що е то карма, е - "Каквото посееш, това ще пожънеш!"

Кармичната връзка е на ниво интелект, емоция, сексуално и духовно ниво. Между кармичните партньори  има един особен синхрон, който ги прави щастливи дори само при мисълта за другия. Напоследък все по-често се случва хората да откриват такъв тип връзки и взаимодействия. Не всяка близост обаче може да бъде наречена кармична връзка.

Как да разпознаем кармичния си партньор?  

Срещата с кармичния ви партньор ще ви разтърси изцяло. Тя може да преобърне живота ви на 180 градуса, да ви накара да харесвате неща, които до този момент сте ненавиждали, да отговори сетивата ви за други, които са съвсем близо до вас, но някак не сте ги забелязвали. Кармичният партньор е човек, към когото се стремите безрезервно и силно. Страдате, ако не е до вас, искате да го докосвате, да си говорите непрекъснато или пък заедно да помълчите. Независимо от това какво правите, важното е да сте заедно. Когато мислите за него, може физически да ви боли дори, но душата ви ще се радва.   

Как да се освободим от родовата карма Днес не само ще прекъснем енергийните връзки, които ви дърпат назад в този живот, но и споделяме техника, която ще ви позволи да продължите уверено напред.

Усещате ли пеперуди в стомаха или вибрации, които минават по цялото ви тяло?

Умножете това усещане по 3 и ще получите точно това, което чувства човек, когато срещне своята кармична половинка.  Напълно възможно е да имате deva ju с този човек – спомен от миналото, за нещо, което като че ли вече се е случило и е било. Кармичните партньори се разпознават бързо и лесно именно по тази емоция. Чувството, че не срещате непознат човек, а някой, с когото сте общували дълго време, е постоянно и осезаемо. С кармичния си партньор говорите на един и същ език, усещате едно и също, когато гледате картина или четете книга.

Малко известните закони на карматаИли какви са универсалните закони на вселената

Кармата, която отключва специални думи – пароли във вашето съзнание, които ви приобщават един към друг. Така, буквално като по даден сигнал, може да разпознаете вашия кармичен партньор. 

С какво спите?