Киану Рийвс и Александра Грант се появиха заедно на публично място за пръв път от много време насам, като двойката присъства на галавечеря в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис (МОСА).

Звездата от "Матрицата", който отскоро е с къса прическа, избра елегантен костюм за събитието, заедно с който носеше сив шал, а любимата му заложи на тюркоазена рокля с дължина до пода и изрязани елементи на талията.

Позирайки пред фотографите, двамата се държаха за ръце, прегръщаха се и показваха по всякакъв възможен начин нежните си чувства един към друг.

Снимка: Getty Images

Тъй като Александра Грант е художничка, тя често посещава събития, свързани с изкуството, на които понякога Рийвс я придружава.

Александра и Киану се запознават през 2011 г., докато работят по книгата на актьора "Ода на щастието", като художничката я илюстрира.

Снимка: Getty Images

Дълго време те общуват като приятели, но след това чувствата между тях пламват и през 2019 г. те официално се появяват публично като двойка на гала вечерта Art + Film в Лос Анджелис.

Снимка: Getty Images

В интервю пред "Пийпъл" Грант казва, че двамата с Рийвс се мотивират взаимно за по-нататъшно личностно развитие: "Това, което обичам в Киану и в нашата връзка, е, че се подтикваме взаимно да търсим нови пътища".

Снимка: Getty Images

Нейни познати започват да забелязват, че в работата ѝ има "повече щастие". Между другото, преди две години се появиха слухове, че влюбените са се сгодили, но официално потвърждение нямаше.