Световноизвестната румънска тенисистка Симона Халеп се омъжи, облечена в красива винтидж рокля с дантела. Спортистката пренебрегна традиционния бял цвят и избра светло екрю. 

Симона Халеп каза "Да" на приятеля си Тони Юрук на церемония в родния си град Констанца. Залата бе отрупана с много и разнообразни цветя. 

Булката носеше ненатрапчив грим, който открояваше големите й сини очи. 

Халеп публикува снимки в социалните мрежи, показващи официалното подписване и партито след това. За него тя е сменила роклята си с малко по-удобна за танцуване.

Снимка: instagram.com/simonahalep/

Нейният треньор Дарън Кахил й е изпратил пожелания по повода от разстояние: „Поздравления и големи прегръдки и на двама ви. Невероятна двойка!”

Снимка: instagram.com/simonahalep/

На 9 октомври 2017 г. Халеп оглави световнатата ранглиста при жените. Година след това тя не успя да защити точките си и остана назад в списъка. В момента е 11-а.

Симона Халеп бе избрана за знаменосец на Румъния на Олимпийските игри в Токио. Тенисистката бе удостоена с високата чест ден, след като бе посрещната като герой след историческата титла от "Уимбълдън".

През 2019-a бившата №1 в света не остави шанс на легендата Серина Уилямс във финала и спечели с 2:0 сета (6:2, 6:2) за по-малко от час игра и грабна първа титла в "Ол Инглънд Клъб".