Спортистки, модели, певици - такива са професиите на дамите, минали през сърцето на българския тенисист Григор Димитров. В допълнение - те винаги са с атрактивни визии, добра кариера, световноизвестни и със сериозни банкови сметки. Случайност или критерии, няма значение. Общото помежду им е и друго. Те вече са в графата бивши. Защо не им се получи?

МАДАЛИНА ГЕНЯ

"Три дена иху и после тихо!" - тази стара поговорка важи с пълна сила за връзката на Григор Димитров с румънката Мадалина Геня. Двамата сякаш искаха целия свят да разбере, че са заедно и ту публикуваха супер горещи снимки, ту те изчезваха загадъчно. Двамата се появиха заедно и на фестивала във Венеция. А с визиите и държанието си не оставиха и ни най-малко съмнение, че са заедно и страстта помежду им гори. Докато 1 месец и 2 дни по-късно наистина всичко не изгоря. Двамата изтриха общите си снимки, спряха да се следват в Инстаграм и настана война - войната на сторитата и намеците.  

Да изтриеш снимките с бившата си явно е типично за Григор Димитров. Прави го и с друго свое гадже.

ЛОЛИТА

С красавицата Григор Димитров има връзка, която и двамата не крият. И дори й се наслаждават като деца - споделяйки снимки как хапват донъти от кутия, например. Лолита не само подкрепяше Гришо на корта, но и гостува заедно с него в България. Тя го придружи за един уикенд, за да отпразнува 30-ия си рожден ден. 
„Това бе специално и много прекрасно пътуване!“ – написа тя за разходките из страната ни. Двамата посетиха родния град на Григор, монумента-параклис „Света Богородица“, и др. След раздялата им снимките бяха изтрити. 

Снимка: instagram.com/grigordimitrov/

Предишната му връзка пък била с нейна... приятелка.


ВИКТОРИЯ БОНЯ

Тя е рускиня, която се е снимала за Playboy и често се хвали с връзките си с различни футболисти. Много медии я обвиняват в проституция и порнография, а някои дори подозират, че страда от шизофрения. Афинитетът й към спорта явно прелива и към тениса. 

Пред онлайн платформата Premier Виктория Боня сподели, че е имала връзка с българския тенисист Григор Димитров. При това дълга и сериозна. 

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", разказва Боня.

Снимка: dailymotion.com

Няма скрито-покрито обаче, когато говорим за...

НИКОЛ ШЕРЦИНГЕР

Тя също посети България и отбеляза достигането на 3 милиона последователи в Инстаграм със снимка пред Боянската църква в София. Ироничните коментарите на родните потребители тогава не закъсняха, като: "Ей да дойдеш в квартала и да не звъннеш за едно кафе срамота!!!"
Двамата започнаха връзка през 2015. Преди това певицата имаше отношения с Люис Хамилтън – пилот на Формула 1. Малко след като се разделиха, Никол беше засечена в компанията на българската тенис ракета.

Според вестник "Sun" връзката на двамата била тайна. 

Има твърдения дори, че датирала още от преди раздялата на Григор с...

МАРИЯ ШАРАПОВА