Виктория Боня е руска красавица, която се е снимала за Playboy и често се хвали, че има връзка с някой известен футболист. Много медии я обвиняват в проституция и порнография, а някои дори подозират, че страда от шизофрения.

41-годишната красавица живее в Монако и се радва на 8,5 милиона последователи в Инстаграм, които осведомява редовно за луксозния си начин на живот. Освен всичко друго, тя е голям противник на ваксините и на 5G технологията.

Наскоро пред онлайн платформата Premier Виктория Боня сподели, че е имала връзка с българския тенисист Григор Димитров. При това дълга и сериозна. 

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", разказва Боня.

Повече по темата можете да научите в btvnovinite.bg