Връзките с голяма възрастова разлика често са подложени на изпитание заради различните мнения, които хората изразяват. Една двойка с 42 години разлика открива, че обществото не е добре настроено към отношенията им, след като се запознава в приложение за онлайн запознанства преди седем години и обявява това пред своите приятели, семейство и целия свят чрез TikTok.

 

 

Дейв Епщайн и Джаки живеят в САЩ. Запознават се, когато Дейв е на почивка в родната страна на Джаки - Филипините. Въпреки 42-годишната разлика във възрастта, двамата си допаднали и успели да излязат на няколко срещи, преди Дейв да се върне у дома в Оукланд, Калифорния. Той обаче не спирал да мисли за младата жена и три месеца по-късно отлита обратно за Филипините, за да се видят отново.

 

 

Само след няколко срещи 21-годишната тогава Джаки решила да събере багажа и да последва любимия си в Америка, където се женят.

 

 

 

 

 

Днес, седем години по-късно, двамата са все още толкова влюбени и отдадени един на друг, като редовно споделят видеоклипове, документиращи връзката им в социалната мрежа. Въпреки това двойката често е критикувана, като мнозина наричат Джаки „златотърсачка“, а любимия й Дейв, който е на 70 години - „дядо“.

Дейв и Джаки обичат да публикуват видеа в общия си профил в TikTok, като отвръщат на зложелателите, че това, което се случва между тях, е истинска любов. В един от последните си клипове, който успя да събере повече от 30 хиляди харесвания, двойката казва на последователите си: „Разликата във възрастта ни е 42 години… и за нас това няма никакво значение! Ние се обичаме и това е най-важното.“

 

 

"Той не е дядо", заявява Джаки, защитавайки Дейв и обяснявайки, че той дори няма деца. „Ако нямаш какво хубаво да кажеш на другите хора, просто си гледай своята работа".

 

 

Заливана ежедневно с хорското мнение, двойката е намерила начин да се самоиронизира и дори да се забавлява. В един от клиповете в социалната мрежа двамата се шегуват, че са ходили да пазаруват „памперси за дядо“. А в друг Джаки казва "златотърсачката плаща за обяда", отговаряйки на всички критики, че тя преследва Дейв само заради парите му.

 

 

За щастие, не всички смятат любовта им за нетрадиционна. Много от коментиращите оставят послания, които обнадеждават двойката като „Двамата сте много любящи един към друг“ и „Виждам как си пасвате чудесно“.