Точно преди две години разбрахме, че носителят на "Оскар" Леонардо ди Каприо има нова любов в живота си - моделът и начинаеща актриса Камила Мороне. И макар двамата да са много потайни като двойка, един аспект от връзката им привлече вниманието на всички. Камила е два пъти по-млада от популярното си гадже.

Тази седмица, в интервю за "Los Angeles Times", 22-годишната жена за пръв път коментира критиките за връзката си с 45-годишния актьор:

Има толкова много връзки в Холивуд, а и в историята на света, в които има голяма възрастова разлика. Според мен всеки трябва да може да излиза с когото желае да излиза.

Камила Мороне

Разликата във възрастта им е толкова значителна, че младата приятелка на Леонардо още не е била родена, когато той е получил първата си номинация за "Оскар" през 1993 г. за участието си в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Камила е родена през 1997 - същата година, в която Ди Каприо участва в "Титаник" и направи една от най-запомнящите се роли и до днес.

Снимка: Getty Images

И тъй като Камила също мечтае да стане успешна актриса, сянката, която хвърля приятелят ѝ върху нея я притеснява:

Малко е дразнещо, защото ми се струва, че човек трябва да има своя идентичност, а не само да говорят с кого излиза. Разбирам защо хората ме свързват само с него, но вярвам, че с времето това ще става все по-маловажна подробност.

Камила Мороне

Мороне вече се е снимала в няколко филма от 2013 г. насам, като най-новият ѝ е "Мики и мечокът", където играе младо момиче, грижещо за баща си, който е наркоман и ветеран от войната във Виетнам.

Снимка: Getty Images

На актрисата ѝ предстои да докаже дали талантът се предава по наследство, защото е дъщеря на актьорите Лусила Сола и Максимо Мороне:

Аз имах късмет да израсна в Холивуд и да видя всичко, свързано с филмовата индустрия още от съвсем малка. Така че имам предимство пред актрисите, които се сблъскват с всичко това за пръв път, защото знам какво ме очаква.

Камила Мороне

Не е ясно кога (или дали) Камила ще успее да излезе от сянката на известния си приятел, но е права за това, че е излишно да се съсредоточаваме върху разликата във възрастта им. Това е нещо обичайно в Холивуд и много повече се изненадваме, когато някой успешен мъж се събере с по-възрастна жена, като тези 12 примера: