Те са женени и искат да създадат семейство, въпреки 61-годишната разлика във възрастта. Съпрузите искат да имат деца и са готови на всичко.

24-годишната Миракъл Поуг от Старквил, Мисисипи, среща съпруга си, 85-годишния Чарлс Поуг, на работното си място през 2019 година. Двамата бързо се влюбват, макар че Чарлс, който е пенсиониран брокер на недвижими имоти, признава чувствата си пред Миракъл чак година след запознанството им.

Предлага й брак през февруари 2020 г.


"Разбрах на каква възраст е той, когато си зададохме въпроса за датата на раждане и той каза, че е роден през 1937 г. Никога не съм поставяла въпроса за възрастта му, просто искахме да видим как ще се развие връзката ни. Не ме интересува дали е на 100, или на 55 години, харесвам го такъв, какъвто е. Мислех, че е може би на 60 или 70 години, защото изглежда толкова добре. Винаги е бодър и активен“, заявява Миракъл.


Майката на Миракъл – Тамика и нейният дядо Джо, който е с 13 години по-млад от съпруга й, подкрепят връзката им, след като виждат колко щастлива я прави 85-годишният Чарлс.

Този, който трудно повярвал в чувствата им един към друг, бил бащата на младата жена.

„Дядо ми каза, ако съм щастлива и това е, което искам да направя, значи и той ще щастлив. С баща ми беше по-различно. Отне ми много време, за да го убедя. Казах му, че ако не дойде на сватбата ми, ще ме загуби завинаги и че се нуждая от това някой да ме отведе до олтара. След като се запозна с Чарлс, той го обикна“, обяснява още младата жена.Миракъл и Чарлс се женят през юли миналата година и описват сватбата като „най-хубавия ден в живота им“.

Въпреки разликата от 61 години във възрастта американката заявява, че категорично иска да създаде семейство с Чарлс и се надява да имат две деца, макар да знае, че вероятно ще го надживее."Вече ходихме в клиника за инвитро, в която доловихме предразсъдъците относно годините ни, въпреки че не ни познават. Искам обаче той да има поколение и бих забравила за всичко това, стига да ми дадат бебе. Може би възрастта на Чарлс ще ни попречи, но аз съм подготвена, че може и да не се получи“, споделя още Миракъл, която често се тревожи за здравето на съпруга си, но предпочита да гледа на нещата от позитивната страна.


Връзката им успява да привлече доста негативно внимание в онлайн пространството, като двамата често са смятани за баща и дъщеря, или за дядо и внучка. Когато се разхождат по улицата, предпочитат да не обръщат внимание, защото не смятат връзката си за странна.

„Странно е, че хората обвиняват мен, тъй като той е по-възрастният. Той е с мен по свое собствено желание, той ме избра. Научих, че е нормално хората да изказват мнението си, все пак живеем в свободна държава“, казва още 24-годишната Миракъл.

Вижте каква е тайната на тази двойка за щастлив брак: