Новата жена до големия Ал Пачино е поредното доказателство, че за любовта възрастта е без значение. Актьорът е забелязан в компанията на 54 години по-млада от него Нур Алфалах.

А ето и всичко, което знаем за нея и връзката им. 

Нур Алфала е името на красавицата разтуптяла в романтичен ритъм сърцето на големия актьор. 

Двойката е била забелязана да празнува 82-ия му рожден ден в Лос Анджелис. Звездата от "Кръстникът" е вечерял с Нур в италианския ресторант "Джоунс" в Западен Холивуд, пише Daily Mail.  

КОЯ Е НУР?

  • Тъмнокосата красавица няма историята на Джулия Робъртс от "Хубава жена". И преди Ал Пачино тя е имала връзки с известни личности от Холивуд. Преди Пачино Алфала се е срещала със 78-годишния Мик Джагър.

  • Била е обвързана и с 91-годишния Клинт Истууд.

  • Нур е най-голямата в семейство от четирима братя и сестри. Баща й е от Кувейт - Фалах, а майка й е американка. По информация в LinkedIn баща й е президент на компания, наречена Q8 Capital Inc.

  • Понастоящем Нур работи като вицепрезидент на Lynda Obst Productions в Sony. Има ангажименти и по два пълнометражни филма.

  • През годините Нур е изградила впечатляващ кръг от високопоставени приятели. 

  • Освен това тя често демонстрира разточителния си начин на живот пред своите последователи в Инстаграм През 2021 г. тя публикува снимки от ваканциите си из многобройни луксозни места, включително Кап д'Антиб, Франция - където прекарва времето си в частната вила на модния дизайнер Жан Пигоци.

  • По-малката сестра на Нур - Реми, е била обвързана със сина на покойния певец Майкъл Джексън - Принс, през 2013 г.

През 2013 г. вестник New York Post съобщава, че семейството на Нур притежава състояние, което "се оценява на деветцифрена сума". Това може би означава, че тя е достатъчно добре обезпечена, за да е златотърсачка. Дали обаче има истински чувства между нея и Ал Пачино - само времето ще покаже. 

Интересен факт от личния му живот е, че той е алергичен към холивудския блясък и макар безспорния си успех сред жените – никога не се е женил. 

Последната сериозна връзка на Пачино беше с израелската актриса Мейтал Дохан.

Двамата се разделят, когато Мейтал е на 40, а Пачино - на 79 години.

Актьорът има три деца. 

Дъщеря му Джули е от учителката му по актьорско майсторство Ян Тарант. Той има и близнаците - Антон и Оливия (21 г.) от връзката му с актрисата Бевърли Д'Анджело.