Израелската актриса Мейтал Дохан се раздели с Ал Пачино през февруари, като изтъкна доста повърхностни причини за раздялата – като това, че той е „стар“ и „стиснат“. Разликата във възрастта между двамата наистина е голяма – цели 39 години (Ал е на 79, а Дохан – на 40).

„Опитах се да го отрека, но той наистина е прекалено стар. Така че дори и с цялта ми любов не се получи“, заяви тогава актрисата, допълвайки, че той „не обичал да харчи пари“ и „купуваше ми само цветя“.

Да, на фона на 140-те милиона долара, които притежава Ал Пачино, едни цветя за любимата жена за него са нищо. Може би размерът на авоарите му е накрал Мейтал Дохан да се ядоса и да проговори пред медиите тогава.

Днес израелската актриса дава нова насока на причините да се раздели с носителя на „Оскар“. В интервю за британско издание 40-годишната жена споделя, че много от нещата, които е казала преди, са били разбрани погрешно.

„Беше невероятна, щедра и красива любов. Това, което се случи между нас, беше по-голямо от материалните неща като цветя, шоколад, диаманти или коли.“

Снимка: Getty Images

Дохан добавя, че романсът между двамата се развил на фона на притесненията, пред които са изправени жените, които се срещат с много по-възрастни мъже, без да се замислят за последствията. 40-годишната израелка чувствала нуждата да има деца, докато Пачино, който вече има 3, очевидно не иска отново да става татко.

Беше една от най-красивите любовни истории в живота ми, но двамата бяхме да различни етапи от живота си. Обичаме се, но докъде ще доведе това? Аз наистина искам да имам деца. Трудно е, когато някой е толкова стар, защото аз все още трябва да градя семейство, докато той вече имаше такова.“

Пачино и Дохан се срещат в началото на 2018 година на събитие преди премиерата на филм. Актрисата, че било любов от пръв поглед и че по това време си помислила, че 79-годишният актьор е невероятен артист и все още добре изглеждащ мъж - „секси, очарователен и забавен“.