Израелската актриса Мейтал Дохан потвърди, че двамата с актьора Ал Пачино са се разделили. Причините, които тя изтъква, са твърде голямата възрастова разлика (39 години), както и факта, че той „не е искал да харчи пари“.

Дохан даде интервю за израелското списание LaIsha, след като се появиха първите слухове за раздялата им. Припомняме, че Ал Пачино се появи сам на церемонията по раздаване на „Оскарите“, което породи различни въпроси. 


"Трудно е да бъдеш с толкова възрастен мъж, дори той да е Ал Пачино", каза 40-годишната Дохан. „Възрастовата разлика е голяма, да. Опитах се да го отричам, но, да бъда честна, той е  възрастен човек. Така че и с цялата си любов няма как това да продължи."

Снимка: Getty Images

Попитана за подаръци, които е получила, Дохан се разсмива. "Купувал ми е само цветя", каза тя. „Как да кажа учтиво, че той не обичаше да харчи пари?“

Ал Пачино и Мейтал Дохан са заедно от около две години. В началото криела от родителите си тази връзка, защото се притеснявала как ще реагират. Тя споделя, че се надява да си останат добри приятели.

Напуснах го наскоро, но наистина го обичам и ценя. За мен е чест, че тази връзка се случи и се надявам да останем добри приятели.

Дохан посещава актьорското училище Nissan Nativ и изпълнява роли в израелската телевизия, филми и пиеси, преди да напусне Израел и да замине за САЩ.