Италианец измина 400 км, най-вече пеша, за да се успокои. Всичко това се случило, след като мъжът имал скандал с жена си, съобщи ДПА. 

НАЧАЛОТО

Мъжът имал нужда да потуши емоците си, затова изчезнал от дома си за повече от седмица. Той бил спрян от полицейски патрул в ранните часове в понеделник край град Фано. Бил изтощен и премръзнал.

РАЗХОДКАТА

Човекът разказал на полицаите, че напуснал дома си в района на Комо на 22 ноември. От там е взел влак до Милано. След това е тръгнал пеша към Пулия. Град Фано, където бил спрян от властите, е на 379 км от централната гара в Милано. Според изчисленията мъжът е вървял 79 часа, без да спре за почивка. 

КРАЯТ

Италианските власти го настанили в хотел. От там са се свързали със съпругата му. Тя дошла и си го прибрала обратно.

Снимка: iStock

Проучване на психоложка д-р Линда Пападопулос от eHarmony показва, че противоположностите не се привличат, а се нападат, защото различните характери често са повод за скандал и в дългосрочен план правят отношенията несъвместими. Ето и кои са топ 10 на нещата, предизвикващи спорове между партньорите в една двойка:

1. Неизслушването – 47%

2. Казването на грешни неща – 34%

3. Безразсъдството и лекомислието – 29%

4. Финансовите проблеми – 27%

5. Семейните въпроси – 22%

6. Децата – 17%

7. Технологичната обсесия – 13%

8. Хъркането – 13%

9. Работното време – 10%

10. Липсата на секс – 10%

Най-доброто сдобряване за мъжете след скандал с половинката е сексът, докато жените предпочитат откровеното извинение. Резултатите са от психологическо изследване със специални въпросници на американски учени от "Bucknell University" в Пенсилвания. Според тях представителите на двата пола имат доста различни разбирания за ситуацията след скандала.