Празничният конкурс на Ladyzone.bg "Рецепта за Коледа: Магията на украсата" приключи. Всеки можеше да гласува по веднъж за любимата си снимка от 21 до 24 декември. Благодарим на всички за прекрасните снимки, както и на всички, които се включиха в гласуването. Представяме ви победителите:

Величка Чаракчиева ни изпрати снимка от украсата в дома й, където всяка година семействотой си прави коледна фотосесия. Тази снимка събра най-много гласове и заема първото място.

Прекрасната външна украса на сем. Пенчеви е на второ място. Ето какво сподели с на Стела Пенчева, която ни изпрати снимката: 

"Когато Коледа е в сърцето, тогава тя не е само през декември, тя е част от нас през цялата година. Това е Коледа за нас, част от нашето сърце, част от нашето семейство. Коледните светлини, елхата, играчките са приказката на моят 10-годишен син Иво. Неговият коледен дух всяка година ни кара да вярваме в магията на коледните украсите". 

Снимка: Ива Анестиева

Прекрасната коледна елха на Ива Анестиева от Варна се нареди на трето място. Ето какво сподели с нас Ива в писмото си:

"Изпращам ви част от коледна магия на нашия дом. Моята история за Коледа у дома е история за това как повярвах в Дядо Коледа, когато пораснах.

Бях бременна и трябваше да родя момиче в края на януари. Но рано в коледното утро, в далечния и не чак толкова далечен 25 декември 2006 г. не се почувствах добре и тръгнахме със съпруга ми към болницата. Няколко часа по-късно на бял свят се появи синът ни - здраво и красиво момченце. Това малко мое чудо ме накара отново да повярвам в Дядо Коледа и в магията на този ден.

От тогава целият ни дом грейва още в началото на декември всяка година, сякаш се ражда отново и отново. Украсявам и правя коледни сладки, които изпращам на всички близки и роднини. Цветовете и ароматите са това, което създава магията в нашия дом - но тя така или иначе си е там, донесена веднъж завинаги от моето коледарче".

Снимка: Кристиана Джурова

Снимката на Кристиана Джурова от Варна, която е изцяло в духа на празника, пък се нареди на четвърто място. В писмото си донас Кристиана написа: 

"Тази Коледа въпреки че няма да бъдем с роднините си заради пандемията ще бъде първата и най-специална Коледа за мен и моя съпруг, защото ще бъдем трима - аз, той и нашето бебе Ник. Това е нашата магия и рецепта за щастливи коледни празници! Бъдете здрави и се обичайте!". 

Снимка:Веселина Димитрова

Петото място се заема от Веселина Димитрова от Харманли с впечатляваща външна украса на семейната къща.

"Представям ви моят дом украсен от мен и моят съпруг. За нашето семейство е традиция всяка година да украсяваме дома си,като добавяме и по нещо ново и така с годините това стана нашата “Рецепта за Коледа:Магията на украсата”, написа ни Веселина.

Всички снимки в конкурса внесоха невероятна топлина и радост у целия ни екип! На победителите честито! С тях ще се свържем по имейл, за да си получат наградите - едногодишен абонамент за voyo.bg. И напомняме да гледат Централната емисия новини днес, 25 декември.

  • Светослав Иванов: За 2022 г. нямаме желания, имаме молитви
  • Как фермерите посрещнаха Коледа и как Цоньо празнува днес имения си ден
  • Радка Булман мечтае за ресторант в село Векилски: Искам да нахраня хората с истинска храна
  • Божана Кацарова с 5-степенно меню за Коледа: Семейство, трапеза, подаръци, украса, настроение
  • Вижте всички победители в конкурса "Магията на украсата"
  • Рене Емил от "40 седмици": Моята Коледа днес е приказна, шумна, романтична и най-вече споделена
  • Рая Пеева: Тази година аз ще приготвя седемте ястия за празничната трапеза вкъщи
  • Златимир Йочев: С дете, родено навръх Бъдни вечер, трябва да сътворим и детски рожден ден
  • Таня Тончева: Готова съм за Коледа и предлагам любимо ястие с карфиол и синьо сирене
  • Коледната рецепта на Мария Жекова от MasterChef – сарми с пуешко и трюфел