Празничният конкурс на Ladyzone.bg "Рецепта за Коледа: Магията на украсата" приключи. Всеки можеше да гласува по веднъж за любимата си снимка от 20 до 23 декември. Благодарим на всички за прекрасните снимки, както и на всички, които се включиха в гласуването. 

Представяме ви първите 5, всички отличени вижте в галерията

Петя Георгиева е снимала къщата на родителите си в стария Несебър. За тях коледната украса на къщата е семейна традиция и има дори тиха коледна музика, пише ни Петя.

Снимката на Петя Георгиева е най-харесвана

Ива Бешлийска пък ни е изпратила колаж на семейния коледен град на 4 етажа с множество малки фигурки - човечета, животни, магични създания.

Ива Бешлийска и нейният коледен град са на второ място

Георги Спахиев казва, че Коледа е любимият му празник, а с коледната украса на къщата си се надява да повдигне настроението ни в тези мрачни времена.

Коледната къща на Георги Спахиев се нареди на трето място

Деси Пейчева ни изпрати коледната украса в отделението Клинична лаборатория при УМБАЛ ПЛОВДИВ. Украсата е ръчно направена от колектива на отделението. Камина от кашони, дървена елха украсена със снимки на колектива и снежен човек от чашки.

Украсата в отделението Клинична лаборатория при УМБАЛ ПЛОВДИВ също е сред петте най-харесвани

Следващата снимка е на Йоана Обретенова, която пише, че украсяват семейната къща в село Беляковец, област Велико Търново за втора поредна година. След 3-години живот в Лондон, това е нещото, което ни липсва по това време на годината-магическите украси, споделя тя.

Украсата на семейство Обретенови също е в челната петица

Всички снимки в конкурса внесоха невероятна топлина и радост у целия ни екип!

На победителите честито! С тях ще се свържем по имейл, за да си получат наградите - едногодишен абонамент за voyo.bg (от 1-во до 5-о място) и Алманах от "Фермата" (от 6-о до 15-о място).

Напомняме на първите петима да гледат Централната емисия новини днес, 25 декември.