Макар изпълнен с непрестанна глъч, домът на поп певицата Ирра е нейният пристан. Интериорът в него признава, че е по-скоро еклектичен, защото всеки от обитателите в него има свободата да подрежда по свой вкус личното си пространство. За общите помещения сядат на масата и решават всички заедно. Певицата признава също, че обожава да купува чаши и чинии.

Стаята на дъщеря й Божидара е направена по нейни изисквания и виждания за подредба. Момчетата също имат тяхна визия за стаите си.

"С мъжа ми сме вече 10 години заедно и сякаш сме се уеднаквили и харесваме едни и същи неща. Аз обожавам да купувам чаши, чинии, имам 10 вида чаши за вино, още толкова за коктейли, докато пък той обожава да готви и да приготвя питиета, така че се балансираме и в това отношение. Хубаво ни е да сме си вкъщи, много ни е приятно да се прибираме, да се събираме и в нас винаги има гости – и наши, и на децата", споделя Ирра.

Снимка: Личен архив

Признава, че домът й не е подреден, макар много да й се иска. "Такъв хаос цари на моменти, не знам как се оправят другите семейства, но в нас понякога имам чувство, че е гръмнала някаква бомба", откровена е тя.

Като майка на три деца, тя споделя, че й е трудно да си намери само свое пространство, на което да бъде сама. "Винаги ме намират! Те сякаш имат радар, особено като вляза в банята, се сещат за толкова „важни” неща (шегува се, б. а.). Смеем се с Божидара, която вероятно има невидима нишка, с която е свързана с мен. Например, спи и в секундата, в която изляза, тя се събужда и пита баща си къде съм? По същия начин е и с Георги, и с Явор. Така че нямам си лично място, колкото и да искам".

Наскоро обаче успява да осъществи малко бягство - за рождения си ден отива до Лондон. "Наистина не мога да си чувам мислите от хора и деца вкъщи, затова искам да остана сама".

Снимка: Личен архив

И все пак има едно място, където намира известно спокойствие в дома си. "Живеем в къща и имаме едно прекрасно, малко дворче – може би единствено това е мястото, където мога да се изолирам, като се скрия под дървото (усмихва се, б. а.)".

За Великден семейството планира почивка "на едно вълшебно място в гората". Лятото пък предпочитат морето, още повече, че и Ирра и мъжът й са родом от Бургас.

  • 35 вещи с Фрида Кало и дърва от обора: как Джули от Белгия обнови стара българска къща
  • Светла Иванова: Харесвам стила ар деко, предлага богатство на цветове и орнаменти
  • В дома на Анелия Овнарска-Милушева - двор с каменна ограда и малка градинка за зелени подправки
  • Нора Ампова: Апартаментът ми има излъчването на бутиково хотелче, музей, бар и ресторант
  • Мишер Анастасова: Едно жилище е станало дом, когато искаш да прекарваш повече време в него, отколкото навън
  • Инстаграмският дом на Йоана Йокко: Най-хубавото нещо е, че в него цари любов
  • Катето Евро разкри тайната си рецепта за козунаци
  • Деница от „Ергенът“ за своя дом на село с овощна градина и много цветя
  • Как да си направим лесна и ефектна великденска декорация
  • Радостина Драгостинова, която превърна дома си в магия с... „натурии“