Една майка показва, че професията й не пречи да е близо до дъщеря си, която е още малка и суче. Музикантът и диджей Хедър Кристи води бебето си на над 70 от своите диджейски участия, като същевременно я кърми, когато стане време за сън.

"Кърмя на сцената, защото е след нейното време за лягане, а единственият начин да заспи, е да я кърмя", заявява Кристи пред информационна агенция "Катърс".

"Просто такава съм по отношение на стила си на възпитание, тя има много близък контакт с мен", добави тя майката от Лос Анджелис.

Кристи, певица и авторка на песни, стана популярна, след като публикува видеоклип, на който кърми по време на концерта си на фестивала Spirit Weavers Gathering в Орегон.

Видеото показва как докато е на пулта, тя гушва дъщеря си и започва да я храни, като същевременно танцува и забавлява публиката, която я аплодира.


„Бих искала да можете да видите това, което аз видях тази вечер... в лъчезарните изражения на жените от всички възрасти… защото наистина, в последните моменти от втория уикенд на десетото юбилейно събиране на @spiritweavers се почувствах по-видима, отколкото някога в живота си“, споделя Кристи към видеото, публикувано в нейния Инстаграм.


За да кърми на сцената, тя трябва да постави единия си крак на масата с пулта, тъй като трябва да диджейства с едната си ръка, докато другата е заета.

"Това, че всички ме приеха с радостни възгласи, ме накара да се разплача - толкова е трудно да бъдеш жена в музикалната индустрия, камо ли майка", казва Кристи.

"Просто се опитвам да преживея всеки момент като майка и диджей, да преследвам кариерата си и да правя това, което обичам."

34-годишната Кристи обясни, че е открила диджейството, благодарение на любовта си към музиката и е осъзнала, че иска да кара хората да танцуват.

Чувства се най-щастлива, когато "споделя музика на сцената". Майката се надява, че нейното балансиране може да бъде възможност за нова вълна на приемане, когато става въпрос за майчинство и родителски стилове.


Кристи не е първата и единствената майка, която е взела бебето си, докато се забавлява.

През август миналата година 30-годишната Лорън МакАули заведе 10-месечното си бебе на най-големия британски фестивал за хеви метъл музика.

В миналото майката е посещавала многократно ежегодния фестивал Download в Лестършир, Англия, като дори се е забавлявала на събитието, докато е била много бременна, и, разбира се, е искала да включи в традицията и дъщеря си Леми.


"Лично аз много обичам да прекарвам време с детето си, така че нямам проблем да я взема", заяви тогава МакОли пред "Кенеди Нюз енд Медиа".

"Някои родители обичат да оставят децата си и да си почиват, но не всеки има тази възможност. Аз можех да го направя, но не исках", заявява тя.

Вижте какво споделя за майчинството Анджелина Джоли: