.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фейсбук влиза от градския площад във всекидневната (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 11 седмици
Снимка: Getty Images
Изпълнителният директор Марк Зукърбърг обяви промените и бъдещето пред най-голямата социална мрежа

Изпълнителният директор на Фейсбук Марк Зукърбърг обяви промени в най-голямата социална мрежа, която да се превърне в платформа, "фокусирана върху неприкосновеността на личните данни".

Зукърбърг публикува визията си за трансформация на технологичната компания във Фейсбук страницата си, която можете да прочетете по-долу:

Според думите му, Фейсбук повече няма да прилича на "дигиталния еквивалент на градския площад", а "ще бъде по-скоро дигитален еквивалент на всекидневната вкъщи".

Домашният асистент с изкуствен интелект на Марк Зукърбърг "Джарвис" отговаря с гласа на Морган Фрийман

Потребителите все повече желаят да общуват лично, а "поверителността дава на хората свободата да бъдат себе си и да се свързват по-естествено, което е причината да изграждаме социални мрежи", допълва Марк Зукърбърг в съобщението си.

Промяната вероятно идва като ход на Фейсбук да излезе от кризата за защита на личните данни, която тресе социалната мрежа през последната година след казуса с "Кеймбридж Аналитика".

Пристрастяването към Фейсбук е сравнимо с хероинова зависимостПрекомерната употреба на социалните мрежи води до вземането на рискови решения
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите