Наталия Кобилкина няма нужда от представяне. Тя е жената, която говори без притеснение за секса и интимните отношения. От известно време Кобилкина живее в Англия, но в момента е в България и беше гост в предаването COOLt по bTV.

Тя сподели, че семейството ѝ е много щастливо на Острова. Нейният съпруг е имал затруднения да свикне с дъждовното време, но в крайна сметка и това се е случило. Детето ѝ, което е на 2 и половина години, ходи на детска градина и вече има приятели. Те са част от голяма българска общност.

Една от големите цели на Наталия Кобилкина е да разчупи начина, по който хората в България говорят за секса и за любовта. Тя има половин милион последователи във Facebook, така че е повлияла на много хора.

Снимка: Facebook

„Интересно е, че целият Facebook на България, по официални данни, е около два милиона“, заяви тя. „Което означава, че всеки четвърти жител на страната е мой фен.“

От живота си в Англия Наталия е открила, че макар културите да са различни, проблемите са едни и също.

„Хората идват, защото имат нещо непостигнато – нямат мъж, искат да забременеят и не могат, искат да намерят парите в живота и не се случва“, обясни тя. „Моята работа като терапевт е да разбера защо нямат това нещо. Отивам до детството и детските травми. Всичко тръгва от там. Хората имат нужда от щастие и аз съм тази, която им носи щастие.“

При нея идват основно жени, но има и мъже. При тях проблемите са най-вече от сексуално естество. Според нея обаче сексуалната задоволеност на жената не е най-важният фактор за продължаването на една връзка. Ако мъжът е любящ и грижовен, това може да компенсира недостатъците му в леглото. Такива жени обаче често си намират любовник.

„Жените изневеряват не по-малко от мъжете“, обясни тя. „Просто го правят по-умно. Другият вариант е жената да се примири и да си намери други занимания.“

Според нея изневярата може да е полезна и да скрепи брака. Особено ако това е случайна забежка, защото след това започваш повече да цениш партньора си. Проблемът е, ако търсиш стабилен любовник, с когото да споделяш чувствата си.

Какво още каза тя, може да чуете във видеото от предаването COOLt.