Няма нито една секунда студийни снимки. Локациите са различни, снима се около природни забележителности и обикновени български села.

„Бягство към победата 2: Съкровището“ е новото риалити в ефира на bTV. Продуцентът му Евгени Димитров - Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов гостуваха в студиото „Тази сутрин“, за да споделят любопитни подробности.

Всеки желаещ да участва в предаването може да го направи, като се запише на кастинг. Отборите в предаването са съставени от двама човека. Те трябва да имат навършени 18 г. и поне един от двамата да има валидна шофьорска книжка.

Интересен факт е, че редакторите и операторите, които заснемат предаването, непрекъснато се сменят, за да няма привързване към двойките, които участват в предаването. Участниците нямат право да използват телефони и джипиеси по време на предаването.

В миналия сезон на „Бягство към победата“ е имало 23 000 души, които са кандидатствали за участие. Тогава обаче само 12 двойки успяват да се класират сред участниците. Тази година селекцията също ще бъде направена по интересен начин.

Ще се снима ли предаването и извън границите на страната? И какви качества трябва да притежавате, за да участвате в него?

Вижте какво още сподели Евгени Димитров - Маестрото във видеото най-горе!