Бившите фермери Деян Каменов, Альона Михайлова и Мариана Маринова коментираха в „Преди обед“ последните събития в риалитито.

„Късметът не беше на моя страна. Никога нямам късмет“ – така Альона обясни отпадането си след дуел с Елена.

Дидо от D2 също коментира отпадането си от осмия сезон.

„Радо е доста добре подготвен, все пак е професионален спортист. При предишното ми участие нямаше толкова физически силни участници. Нямах умения, но в началото ме подцениха. Бях свалил 15 кг след зверско гладуване, но имах време да се възстановя. После имаше храна, работата намаля и всичко тръгна нагоре. Гледах и се учех от опитните. Сега Радо избра точния момент да ме извика на дуел. Бях в най-лошата си форма. Спяхме на земятя, храната не достигаше. На финала на дуела успя да ми накъса темпото, беше 2 през нощта“ – сподели Деян Каменов-Дидо.

В стопанството Альона бе в открит конфликт с Гечо.
„Гечо го познавам и в реалния свят. Той е голям актьор. Като види камери, става друг човек и преиграва“ – коментира тя, а Дидо добави „Вътре е много по-различно, нямаш никакъв комфорт и е нормално да станеш друг човек“.

Двамата участници от "Фермата" 8 споделиха мнението си и за Хепи Ванче.

„Тя е супер фалшива. Още от първия ден гледаше към отбор Нови надежди. С нас не й беше интересно“ – заключи Альона.

„Когато човек има проблем, трябва да поработи над себе си. Лесно е да кажеш: Аз тук не мога да се оправя и си тръгвам. Отборното и по-трудното е да намериш сили да видиш къде са ти глупостите и да си ги оправиш. Хепи Ванче обича все по лесния начин да минава. Затова сготви картофите, които бяха за разсад. Казах й открито, че това не ми допада“ – разказа Дидо.

Както знаем, Хепи Ванче и Аксения размениха своите отбори.

„Аксения успя да накара всички в Стари герои да ходят по нейната гайда. Върти ги на малкия си пръст“ – коментира Альона.

Дидо, който даде одеяло на Аксения в обора, когато съотборниците скриха дрехите й, добави:
„Щях да направя този жест към всеки, защото това застрашава здравето. Видяхте какво стана с Георги Корчев. Разболя се ден-два преди дуела и там подсмърчаше. На арената няма кой да ти помогне в такава ситуация“.

Вижте целия разговор във видеото горе.