Влизането във "Фермата" 8 за участниците от отбор „Нови надежди“ не бе лесно. Те трябваше да сглобят салове, с които сами да пренесат багажа си през ледените води на язовира. Това стресира част от дамите, които се намръзнаха, а и установиха, че част от дрехите в куфарите са се намокрили.

Снимка: bTV Media Group

„Очаквах да заваря едно малко по-добро място за живеене, поне с някакви елементарни условия за сън, хигиена и т.н.“ – коментира 28-годишната Аксения от Поморие, майка на две деца.

„Тя нито като килограми, нито като облекло ми се струва готова за този терен, но може да има някакви скрити козове“ – анализира Дидо от Д2.

Снимка: bTV Media Group

„Хора, къде си държим дрехите за пране? Кош за пране?“ – този въпрос на Аксения предизвика усмивки не само във Фермата, но и в социалните мрежи.

„На тези прекрасни, крехки дами ще им се отели волът“ – добави Дидо.

Снимка: bTV Media Group

В трети епизод на риалитито Аксения продължи да се терзае.

„Чудя се дали ще мога да се засмея от сърце тук. Отчаяна съм… Не мога да свикна толкова бързо с тази реалност. Чак страх ме хваща, като се сетя за студа снощи“ – призна домакинята от Поморие.

Очакваме с интерес следващите епизоди, за да видим дали Аксения ще се адаптира към суровите условия, които би трябвало да не са изненада за нея, тъй като това е осми сезон на риалитито.