Христо Стоичков публикува във Фейсбук любопитни снимки от предстоящото си участие във "Фермата" по bTV.

“Честит празник, българи! В който и отбор да играем, важното е всички да сме заедно на голямото българско хоро!” – написа най-успешният ни футболист по повод Деня на Съединението, 6 септември.

Снимка: Facebook.com/H8SHristoStoitchkov

В петък легендарната осмица влиза в осмия сезон на „Фермата“ и очакваме с интерес неговата поява.

„Фермата“ е предване, което ни връща към детството. Да не забравяме откъде сме тръгнали и да обичаме това, което имаме – България и нашите корени. Прекарах страхотно време с всички участници, с изключение на двама, които са от другия отбор. Но няма значение, за водещите говоря – Иван и Андрей, които показват, че го могат“ – сподели Христо Стоичков във видео обръщение часове след като бе обявено в края на август, че ще участва в риалитито.

Снимка: Facebook.com/H8SHristoStoitchkov

След като легендата на ЦСКА се пошегува с водещите, които са пламенни подръжници на „Левски“, той продължи:

„Иван и Андрей, благодаря ви за поканата! Благодаря и на всички участници, които показаха какво могат. Тази година няма да има айн цу цвай цу дрън. Ще има уникална награда от 100 000 лева и нека най-достойният я спечели. От Маями, ваш Христо Стоичков“.

Припомняме, че „Айн цу цвай цу дрън“ е легендарна реплика на Христо Стоичков от лятото на 1994 г., когато на световното първенство в САЩ българският отбор достигна четвърто място. По пътя си „лъвовете“ отстраниха германския отбор.