Тази вечер на арената във "Фермата" 8 ще излязат Альона и Елена.

„Ако загубя от нея, ще се обеся“ – казва рускинята в промо клипа за епизода, който започва в 20:00 ч. по bTV.

Припомняме, че 39-годишната Альона Михайлова е от Санкт Петербург, но живее в Сливен. Развива фирма за ресторантско оборудване. Майка й е украинка, баща й – руснак, а самата тя се определя като българка.

Гръмогласна, самоуверена и напориста, Альона не обича да губи. Ветеран е от първия сезон на „Фермата“. Още помни трудностите, с които тя и останалите участници са се справяли. Смята, че при предишното си участие не е показала всичко от себе си, затова сега се завръща в предаването, готова да се разкрие изцяло.

Альона е щастлива майка и съпруга. С мъжа си развиват фирма за ресторантско оборудване в Сливен. „Обичам го този град, за мен той е златната среда на България! До ден днешен и за секунда не съжалявам, че го избрах пред Санкт Петербург“, казва тя.

35-годишната Елена Кузмова е от Гоце Делчев, но живее в София. Финансист-анализатор.
Отгледана е в скромно семейство. Расте обичана, но затворена и притеснителна. Заляга здраво над учебниците, защото само така се чувства оценена. Превръща се в изпълнителен и отговорен човек. От понеделник до петък учи, а от петък до неделя работи на село – сее, копае и гледа тютюн.

Завършва финанси и публична администрация в София. Днес работи в най-голямата частна американска компания за субсидиране. Става рано, ляга късно, готви, чисти, пазарува.

„Аз съм като един неспиращ мотор. Научила съм се да бъда кротка като котка, подвижна като водата и силна като огъня“, казва Елена. От 15 години тя върви рамо до рамо с мъжа си, имат две деца. Вярва в семейните ценности и предаността.

„Влюбих се в идеята, каузата и душата на „Фермата“. Влизам, за да направя нещо само за себе си, да освободя авантюриста в мен и да покоря света“, категорична е тя.