Лили и Мони са любопитни пътешественици, които обикалят заедно със своето куче Чарли. Той е бийгъл и като гост в студиото на "Преди обед" з анего казват, че е послушен.

Докато е на път, Чарли не създават никакви проблеми. "Но може да направи някоя пакост на местата, на които отсядат", уточнват стопаните му.

Засега са били с него само на места в България. Именно така бийгълът Чарли се превръща и в най-големия дегустатор на тарама хайвер по Българското черноморие. Надяват се обаче да стигнат заедно до Гърция и Харватия. 

Без куче обаче са били в Будапеща и в Бали. 

В Будапеща откриват т. нар. разрушителни барове. Това са места, намиращи се в стар квартал, който дълго време е бил изоставен. В празните халета се заформят тайни барове, които се посещават само от хора, които знаят къде са. Двойката се ориентирала за интересните локации по опашките, които се извивали пред тях. 

В Бали пък се опитали да ги излъжат, че дегустират най-скъпото кафе на света - от цибетка. Плантацията за кафе всъщност се оказва място, създадено специално за туристи. 

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg