Тази седмица ще завърши с приятно високи за сезона температури, а затоплянето ще започне от сряда. Вижте и подробната прогноза за времето на dalivali.bg.

Сет от панталон и блейзър в актуален пясъчен нюанс ще даде летящ старт на работната сряда.

Комбинирахме го с кокетна дамска чанта, очила, обеци в златисто и любимия парфюм.

А как визията ви да бъде напълно завършена? С най-подходящия и актуален маникюр, разбира се! Ето какви тенденции върху ноктите ще са модерни през тази година:

Нокти като нежен гланц за устни

Тенденцията за минимализъм върху ноктите продължава и през тази година. За да постигнете ефект като нежен гланц за устни, изберете нюанс, който максимално се доближава до цвета на кожата ви и е леко прозрачен. Това ще подчертае формата им.

"Плаващ" френски маникюр

Класическият френски маникюр винаги ще е на мода, но тази година той ще е по-различен. Тънката бяла линия няма да е задължително да е поставена в края на нокътя. Дори тя може да не е бяла, а в цвят, който си отива с основата или е в пълен контраст с нея. Тази тенденция крещи „Бъдете креативни!“

Нокти с ефект на кадифе

Кадифето създава усещане за дълбочина и наситен цвят. Ако сте от смелите, които предпочитат по-тъмни нюанси и блясък, то тази тенденция е за вас. Виненочервено, тъмносиньо, наситено лилаво са цветовете, които ще подхождат на всеки повод.

Къси и квадратни нокти

Късите и квадратни нокти не бяха сред фаворитите за отминалата година, но по всичко личи, че през новата няма да виждаме изградени, заострени или бадемовидни нокти.

Вижте всички тенденции в маникюра за 2024 и как да ги постигнете: